Cine suntem noi?

Suntem o echipa de specialisti pasionati, dedicati, cu peste 10 ani de experienta in contabilitate.

Cine suntem noi? Un intreg, un colectiv deschis si dedicat activitatilor noastre, unde fiecare membru al echipei contribuie la imbunatatirea permanenta a serviciilor noastre, atat pentru a satisface pe deplin nevoile si cerintele clientilor nostri, cat si pentru a ne afla intr-o continua evolutie pe plan personal, dar si ca un colectiv.

Membrii echipei au o vasta experienta in spate si se angajeaza sa aplice cu implicare si devotament toate cunostintele acumulate de-a lungul carierei in vederea solutionarii tuturor chestiunilor ce tin de competenta noastra.

Suntem preocupati continuu de pregatirea noastra profesionala, participand regulat la cursuri de profil. Suntem la curent cu noutatile fiscale si te vom informa cu prioritate despre toate modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei tale.

Echipa noastra este formata din:

  • 2 experti contabili, membri CECCAR
  • 1 Specialist resurse umane
  • 1 Consultant fiscal

De asemenea, avem colaborari stranse cu persoane care ofera servicii complementare si care ne pot ajuta in spete ce nu tin in totalitate de competentele noastre:

  • un birou notarial
  • societate de avocatura
  • lichidator judiciar

Portofoliul nostru este unul diversificat cu clienti ce activeaza in domenii precum: servicii de executare si proiectare de instalatii electrice, furnizare energie electrica, servicii de web-design, servicii medicale, comert en-gross sau en-detail, productie mobilier publicitar, productie software, servicii de transport, servicii avocatiale.

Cristian Dragomir - Expert Contabil
Coordonatorul echipei:
Cristian DragomirAbsolvent al facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE), Cristian si-a continuat studiile in domeniul financiar-contabil, in prezent fiind expert contabil cu drepturi depline in cadrul Corpului Expertilor Contabilit si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).Activitatile ce tin de contabilitate si domeniile aferente (fiscalitate, resurse umane, analiza si raportare financiara, analiza cash-flow-ului, optimizare fiscala etc.) se desfasoara sub coordonarea lui Cristian, fiind si unul dintre cei mai experimentati contabili ai nostri.

In cei peste 10 ani de experienta in domeniu, Cristian a lucrat atat in departamentele financiare ale unor societati comerciale cat si in cadrul societatilor de contabilitate, punand in practica solutii financiare pentru companii ce activeaza in domenii diversificate.