De ce noi?

Pentru ca noua ne pasa de nevoile tale!

Contabilitatea este un factor esential pentru orice afacere, fie ea dezvoltata la nivel inalt sau in curs de formare. Orice societate comerciala, indiferent de domeniul de activitate, are nevoie de servicii financiar contabile si fiscale, personalizate in functie de nevoile sale.

Calcularea impozitelor, salarizarea, consultanta, procesarea documentelor, intocmirea evidentelor si a rapoartelor, certificarea declaratiilor fiscale, gestiunea resurselor umane – toate aceste lucruri sunt piloni ai oricarei companii, si se pot realiza prin doua metode: fie prin infiintarea unui departament de contabilitate propriu, fie cu ajutorul unei firme specializate.

Desi organizarea unui astfel de departament propriu pare adesea a oferi mai multa independenta companiilor, in realitate, externalizarea departamentului de contabilitate este mult mai benefica, in toate cazurile, si este o alternativa la indemana oricui.

De ce? Sarcinile economice, financiale, fiscale, etc, ajung pe mana unor specialisti ai acestui domeniu, contra unor costuri mai mici si fara a fi necesara contractarea unui numar mare de angajati pentru a manageria toate aceste sarcini.

Echipa noastra este bine pusa la punct, un intreg, o companie aflata in continua dezvoltare, ce isi doreste sa evolueze impreuna cu partenerii sai. Scopul nostru este sa indeplinim toate cerintele si nevoile clientilor nostri, ducand totul la un nivel cat se poate de profesional.

In ceea ce ne priveste, experienta in domeniul contabil isi va spune cuvantul, la fel si atentia pentru micile detalii, pentru solutionarea oricaror probleme ce tin de competentele noastre, precum si atentia si devotamentul cu care vom aplica cunostintele dobandite profesand de-a lungul timpului in acest domeniu. Ne angajam sa tratam totul cu seriozitate si profesionalism, si sa aplicam intotdeauna cele mai optime solutii pentru afacerea ta!

Toate actualizarile legislatiei vor fi aplicate, iar toate informatiile firmei tale vor fi centralizate si pastrate in siguranta, pentru ca noi sa iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie si sa ne ridicam de fiecare data la nivelul asteptarilor tale.

In functie de intentiile tale cu privire la dezvoltarea afacerii iti putem pune la dispozitie rapoarte complexe care sa te sustina in luarea deciziilor manageriale si sa te ajute in cresterea succesului companiei tale.

Avantajele colaborarii cu noi

Costuri
optime

Si afacerile micute care nu au un profit anual urias necesita aceeasi atentie. De aceea, iti punem la dispozitie preturi accesibile pentru toate serviciile noastre.

Servicii
de calitate

Avandu-ne pe noi alaturi, poti sa fii sigur ca afacerea ta va beneficia intotdeauna de cele mai bune servicii contabilitate, complete, in permanenta imbunatatite si adaptate cerintelor legislatiei in vigoare.

Dispunem
de flexibilitate

Indiferent ca este vorba de punerea in practica a solutiilor financiar-contabile ori de stabilirea unui mod de lucru, incercam intotdeauna sa diminuam timpul pe care tu il aloci acestei parti a afacerii tale.

Seriozitate
si profesionalism

Suntem preocupati continuu de pregatirea noastra profesionala, participand regulat la cursuri de profil. Suntem la curent cu noutatile fiscale si te vom informa cu prioritate despre toate modificarile legislative care te afecteaza.

Contacteaza-ne in vederea stabilirii unei intalniri. Venim cu drag sa ne cunoastem.